پاورپوینت جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی دانلود پاورپوینت با موضوع جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی، در قالب pptx و در 126 اسلاید، قابل ویرایش، شامل مقدمه، خصوصیات لازم برای جایگزینهای چربی، دسته بندی انواع جایگزینهای چربی، انواع جایگزینهای چربی بر پایه چربی، رویکردهای طراحی جایگزینهای چربی بر پایه لیپید، اولسترا یا پلی استر ساکاروز، دیدگاه سنتتیک، اینتر استریفیکاسیون( Ester interch |
دسته بندی | پزشکی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 508 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 126 |
دانلود پاورپوینت با موضوع جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی، در قالب pptx و در 126 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
مقدمه
خصوصیات لازم برای جایگزینهای چربی
دسته بندی انواع جایگزینهای چربی
انواع جایگزینهای چربی بر پایه چربی
رویکردهای طراحی جایگزینهای چربی بر پایه لیپید
اولسترا یا پلی استر ساکاروز: تاریخچه مختصری از توسعه آن
دیدگاه سنتتیک
اینتر استریفیکاسیون( Ester interchange)
آنالیز اولسترا(SPE)
انواع جایگزینهای چربی –اولسترا
سوربسترینSORBESTRIN
پلی استر تره هالوز
پلی استر رافینوز
پلی استر استاکیوز
پلی استرهای گلیسیرید آلکیل
استرهای ساکارز(SFEs)
دلایل محبوبیت SFE در محصولات پخت
خواص آنتی می
تاثیر اولسترا بر کاهش وزن و چربیهای سرمی
تاثیر اولسترا بر ویتامینهای محلول در چربی و مواد مغذی ماکروملکول
دی آلکیل دی هگزا دسیل مالونات
استرهای پلی گلیسرول
پلی سیلوکسان
خصوصیات عمومی جایگزینهای چربی سنتتیک
بررسی خلاصه چند مقاله در مورد تولید محصولات مختلف با جایگزینهای چربی
قسمتی از متن:
انواع جایگزینهای چربی بر پایه چربی: جایگزینهای چربی بر پایه چربی شامل پلی استرهای کربوهیدرات و اسید چرب مثل پلی استر ساکاروز، پلی استر سوربیتول، پلی استر رافینوز، پلی استر استاکیوز و پلی استرهای آلکیل گلیسیرید اسید چرب می باشند .
توضیحات:
این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع " جایگزینهای چربی فرمولاسیون مواد غذایی" می باشد که در حجم 126 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند توسط دانشجویان به عنوان ارائه کلاسی (سمینار و کنفرانس کلاسی) مورد استفاده قرار گیرد.
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت گردیده است و قالب آن را نیز به دلخواه می توان تغییر داد.
درباره این سایت